punt
backgr
kleurenmuur

home
wat kan je bij ons doen
onze missie
geschiedenis
vrijwilliger worden
gastenboek
contact
skyline inholland

gliphoeve in de sneeuw kinderboerderij
jongen met konijn
kippen kinderboerderij de gliphoeve
spiegelmissie

Missie

Bij kinderboerderij de Gliphoeve staan recreatie en educatie centraal. Een veilige haven zijn in de buurt is voor ons belangrijk. Naast een laagdrempelige ontmoetingsplek zijn wij ook een leercentrum voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. We geloven dat we met elkaar kleur kunnen geven aan de toekomst en de buurt. Van jong tot oud wordt de kinderboerderij bezocht en als een veilige en fijne omgeving beschouwd.
Visie

Kinderboerderij de Gliphoeve is een plek voor de buurt om te ontspannen, te ontmoeten en te leren. Voor nu & in de toekomst.

De kinderboerderij valt onder stichting WerkWijs, een stichting die zich sinds 2005 inzet voor de maatschappelijke integratie en arbeidsparticipatie van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. De stichting probeert dit doel onder meer te verwezenlijken via het opzetten van leerwerkbedrijven, waar de jongeren onder intensieve begeleiding, in de praktijk maar toch nog veilig en beschut, werkervaring kunnen opdoen en worden voorbereid op een diploma en een betaalde baan. Het bestuur van WerkWijs is onbezoldigd en declareert geen onkosten. Bezoek ook eens de website van WerkWijs, gewoon door op het logo te klikken.

logo werkwijs website stichting werkwijs