punt
backgr
kleurenmuur

home
wat kan je bij ons doen
onze missie
geschiedenis
vrijwilliger worden
gastenboek
contact
skyline
download sponsormap
donatie
sponsor kinderboerderij gliphoeve
varken kinderboerderij de gliphoeve
gijten gliphoeve
geboorte gijt kinderboerderij gliphoeve
varken zwart kinderboerderij gliphoeve
spiegel

De subsidie van stadsdeel Zuidoost dekt ongeveer de helft van onze kosten. Daarom zijn wij altijd op zoek naar donateurs en sponsormogelijkheden.
Dat kan bijvoorbeeld door uw oud papier bij ons te brengen (wij delen de opbrengsten met de Voedselbank), onze producten te kopen (van eieren tot verse muntthee uit eigen tuin, of een plantenbak gemaakt door onze jongeren als relatiegeschenk), of een dier te adopteren.
Verder organiseren wij teamuitjes voor bedrijven, organiseren wij dierenlessen op verzoek, we bieden vergaderruimte aan en kinderen kunnen hun verjaardag bij ons vieren.
Om nog meer mogelijk te maken zonder ons hoofdgebouw te veel te belasten, zijn we vorig jaar begonnen met het opknappen van twee schuren op ons terrein, de Timmerschuur en de Melkschuur, die we in gebruik willen nemen als respectievelijk een productiewerkplaats waar we samen met leerlingen klein productiewerk willen maken (plantenbakken, picknicktafels, bankjes, vogelhuisjes etc.) en een pannenkoekenhuis. Hiervoor zijn nog een aantal extra investeringen nodig.   

Bent u een bedrijf dat zijn naam en imago wil verbinden aan een goed doel? Kinderboerderij De Gliphoeve heeft sinds jaar en dag haar omgeving in de armen gesloten. De buurt heeft plezier in ons en wij hebben plezier in de buurt. Niet alleen vanwege al onze mogelijkheden tot vermaak. Ook omdat we ons inzetten om de buurt te verbeteren. We begeleiden jongeren die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Met een trotse glimlach zien wij iedere keer weer hoe hun leven vooruit gaat met de hulp die wij hen bieden. Daarom staat kinderboerderij De Gliphoeve gelijk aan ''Plezier in de Buurt!" En sponsoring geeft u de mogelijkheid dit plezier te ondersteunen en met ons verder te bouwen aan de toekomst.
 


Zou u willen sponsoren? Wilt u meer informatie? Download dan de sponsormap onder de knop aan de linker zijde van deze webpagina. Of neem contact met op:

tel. 020-6900143 of email: kinderboerderij.gliphoeve@gmail.com 


contact contact