gastenboek
punt
backgr
kleurenmuur
hieruwlogo
home
wat kan je bij ons doen
onze missie
geschiedenis
vrijwilliger worden
contact
skyline
donatie gliphoeve
vrijwilliger gliphoeve amsterdam
varken kinderboerderij de gliphoeve
spiegel
Zoo escape -

De omgeving van de Gliphoeve... Positief of negatief? Iemand op een forum zei er het volgende over: 'Wat is de Bijlmer mooi geworden. Ik was vandaag met een vriendin in de Bijlmer. Ik ben langs Kraaiennest, Ganzenhoef (tegenover de Gliphoeve) en Amsterdamse Poort geweest. Mijn vriendin heeft mij getrakteerd op een rondritje in de Bijlmer.

Jullie hebben het goed voor elkaar. Ik voelde mij even thuis in Suriname. De verschillende volkeren die gezellig en vreedzaam naast elkaar leven, de mooie nieuwbouwhuizen, ik keek mijn ogen uit. Ik heb een zeer leuke dagje gehad. Ik kom zelf uit Den Haag, ik ga de aankomende tijd mijn man bewerken om naar de Bijlmer te verhuizen.

Jullie hebben echt een hele mooie deel van Nederland. Het is heel bijzonder. Het leek net als ik even weg was uit Nederland. Zo lief en vriendelijk was iedereen. Ik begrijp die negatieve berichten niet. Jullie hebben echt 1 van de mooiste gebieden en mooiste mensen in Nederland.'

Zoek jij een leuke en veilige plek om de handen uit de mouwen te steken? Gezellig bezig zijn op een bijzondere plek? Een plek die uniek is in Nederland? Dan ligt deze kans voor het grijpen bij De Gliphoeve.
De Gliphoeve is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Zij kunnen helpen met het verzorgen van de dieren, of gezellig knutselen met de buurtkinderen, maar ook mensen met groene vingers zijn altijd welkom voor het groenonderhoud. Ben je een marketingtalent en deel je graag je kennis met een non-profit organisatie? Ook hier staat De Gliphoeve voor open.
 
Wij bieden ook stage- of afstudeerplekken voor studenten uit het reguliere onderwijs.
Neem contact met ons op voor meer informatie. Vraag naar Boer Thijs of Boerin Birgit
 (telefoon: 020 - 69 00 143 of e-mail: kinderboerderij.gliphoeve@gmail.com)

Misschien heeft u een bedrijf en wilt u samen met uw medewerkers voor een dag gaan teambuilden (tijdens het opknappen van bijvoorbeeld een schuurtje)? Dit zou voor uw medewerkers een leuke invulling kunnen zijn van het optimaliseren van het samenwerken en de gezelligheid dat vrijwilligerswerk met zich mee brengt.

Heeft u wel eens van 'Boeren(team)building' gehoord? Gedurende een week wordt de kinderboerderij ter beschikking gesteld aan al uw medewerkers. Via een informele sfeer zullen zij samenwerken en ervaren hoe het is om op de boerderij leuke en nuttige klussen te klaren. Het is weer eens iets anders dan een survival, paintballen of andere teambuildingtools.

Wilt u meer informatie, of bent u diegene die zich op welke manier dan ook wil inzetten om aan ons bijzondere project mee te werken? Neemt u dan contact op met ons op. Telefoon: 020 - 69 00 143 of
e-mail: kinderboerderij.gliphoeve@gmail.com

teambuilden
contact contact
Dank u weBron: Mamjo Forum, post by: Aissia