ACTIVITEITEN

Wat kan je bij ons doen?

De Gliphoeve is een buurtboerderij met educatieve en recreatieve voorzieningen voor kinderen en volwassenen uit de buurt en scholieren uit de omgeving. Samen met de buurtbewoners organiseren we allerlei gratis activiteiten, waaraan ook onze leerwerkers, stagiaires en vrijwilligers meewerken.. Van een jaarlijks tafelvoetbaltoernooi, tot dierenlesjes . We hebben ook plek voor externe evenementen zoals een familiedag of bedrijfsevenementen. Ook is er ruimte voor buurtinitiatieven, zoals een moestuinproject, een vogelproject, een oud papierproject met de winkeliersvereniging en de Voedselbank of samen koken en eten.

Elke dag na schooltijd en in het weekend zijn er kinderen bij ons aan het spelen, knutselen, lezen (met een echte bibliotheek!), of de beheerders helpen met het verzorgen van de dieren. Dagelijks zijn er zo’n 50 bezoekers op de boerderij, bij mooi weer of activiteiten loopt dit aantal snel op.

Bingo op De Gliphoeve

Iedere derde donderdag van de maand hebben wij Bingo voor jong en oud ! Een bingo waarbij je nooit en te nimmer met lege handen naar huis gaat, een bingo met altijd prachtige prijzen en hebbedingetjes! En een Bingo met altijd een GRATIS bingokaart

Van 16.00 tot 18.30 neemt het bingo-team de woonkamer over met drie rondes Bingo, een hoop gezelligheid en een heerlijke gezonde soep met brood voor  kleine prijsje van €1,50

Vergaderen op De Gliphoeve

We beschikken over een ruime lichte vergaderruimte die zeer geschikt is voor bijvoorbeeld brainstormsessies. Laat u inspireren door deze bijzondere plek! Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid om tussen de vergaderingen door te genieten van een speciale lunch. En ons pannenkoekenhuis Gansi is ook een fijne ruimte om te vergaderen of een bedrijfsborrel te houden.

Moestuin op de Gliphoeve

Onze vrijwilligers werken altijd hard aan de moestuin.

schuif met je muis over de foto’s hiernaast om het voor en na-effect te zien van een dagje de schouders eronder met onze lieve vrijwilligers!

??‍?We zijn op zoek naar mensen die de Moestuinen van de Gliphoeve nog mooier willen maken en ons helpen met het bijhouden van de moestuin?☘️??

Meld je aan via kinderboerderij.gliphoeve@gmail.com of kom even langs en vraag naar Elise.

Lekker pannenkoeken eten bij Gansi

Behalve dieren hebben we ook een pannenkoekenhuis. Namelijk Pannenkoekerij Gansi. In de zomer is het goed toeven op het terras van Pannenkoekerij Gansi. Geniet van een heerlijk kopje muntthee uit eigen (moes)tuin terwijl uw kind zich vermaakt in de speeltuin of met onze dieren. 

Wilt U  zeker weten of Gansi open is bel dan even voor u komt!

Gansi is ook af te huren voor feesten en partijen. Neem contact op voor meer informatie!

De Koning op bezoek in het pannenkoekenhuis

Het Winkeltje

Houdt U ook zo van vintage ofwel tweedehands spulletjes? Kom dan eens kijken in ons winkeltje! We hebben vooral veel babykleding maar ook servies, elektra en wat we maar binnenkrijgen. Alles wat we niet verkopen gaat naar de voedselbank!

 

Kinderfeestjes

Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor een geweldig kinderfeestje op De Gliphoeve. Ponyrijden, pannenkoeken eten, speurtochten noem maar op. Mail voor een aanbod op maat naar: kinderboerderij.gliphoeve@gmail.com

Spelletjes

Op de Gliphoeve zijn oneindig veel bordspellen aanwezig. Van darten tot ganzenbord!

Het populairste spelletje op De Gliphoeve: tafelvoetbal. Regelmatig organiseert De Gliphoeve een tafelvoetbal toernooi waar iedereen aan mee mag doen. Houd de agenda (link naar de agenda) in de gaten voor het volgende toernooi!

Voor denkspelletjes kunt u ook op De Gliphoeve terecht. We hebben namelijk een levensgroot dambord op het plein. Of als kinderen liever rondrennen kan dat in de heerlijke ruime speeltuin. Glijden op de glijbaan, klimmen op een klimtoestel of lekker schommelen.